Om lille my

Historien om lille my

Mit navn er Christina også kaldet My, jeg er 33 år og er indehaver af lille my. Jeg bor i en lille by tæt på Grenå sammen med min kæreste og vores søn.

Min butik åbnede 31/5-2019 i Grenå midtby med henblik på at åbne webshop også. Hele ideen opstod efter jeg blev mor i juli 2018. Jeg synes der manglede noget i Grenå hvor man kunne shoppe til de små og hvor man ikke følte sig i vejen, da man ofte enten skal amme eller give flaske midt i det hele. Jeg gik i gang med mit ”projekt butik” og havde is i maven indtil det rigtige lokale var der til mig. For havde krav om at der skulle være plads til amme/pusle/legeområde plus barnevognen skulle kunne komme rundt.

Enkelt og hyggeligt univers

Der er så vigtigt for mig at du ikke er i tvivl om hvilket univers min butik/webshop er bygget op omkring. Det skal være enkelt, hyggeligt og nem at finde rundt i. Håber det er den følelse du får.

Kærlig hilsen Christina ( My )

Skriv til mig

Har du nogen spørgsmål eller forespørgsler, så kontakt mig.

[instagram-feed]